Wij maken Nederlandse producten bereikbaar, betaalbaar en houdbaar over de hele wereld.
0
Winkelwagen
€ 0,00

iDEAL is de meest gebruikte manier van online betalen door Nederlanders. Bij alle grote Nederlandse banken is het mogelijk om middels Ideal te betalen. Indien u gebruik maakt van iDEAL, kunnen wij direct uw betaling inzien waardoor wij spoedig tot levering over kunnen gaan. Voor betalingen middels iDEAL maken wij gebruik van paymentprovider Mollie, die een beveiligde betaalomgeving verzorgt. Voor betalingen met iDEAL worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Mister Cash is de meest gebruikte manier van online betalen in België. Indien u gebruik maakt van Mister Cash, kunnen wij direct uw betaling inzien waardoor wij spoedig tot levering over kunnen gaan. Voor betalingen via Mister Cash maken wij gebruik van paymentprovider Mollie, die een beveiligde betaalomgeving verzorgt. Voor Mister Cash betalingen worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Sofort banking is een veel gebruikte betaalmethode in 9 Europese landen, waaronder Duitsland. In de Sofort bankingomgeving vult u uw bankgegevens in. Het is hiervoor niet nodig een Sofort-account aan te maken. Wij ontvangen Sorfort betalingen binnen 2 werkdagen. Voor betalingen via Sofort banking maken wij gebruik van paymentprovider Mollie, die een beveiligde betaalomgeving verzorgt. Voor Sofort banking betalingen worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode. Via de beveiligde PayPalomgeving betaalt u via bank, creditcard of met uw PayPaltegoed. Wij ontvangen uw betaling direct of binnen 2 werkdagen. De koppeling naar de beveiligde PayPal omgeving wordt verzorgd door Mollie. Voor PayPalbetalingen worden geen transactiekosten in rekening gebracht. 

Creditcard is een wereldwijd gebruikte betaalmethode. U kunt met Visa, Mastercard, Maestro of V-Pay betalen. Wij kunnen direct uw betaling inzien, waardoor wij spoedig tot levering over kunnen gaan. Voor creditcardbetalingen maken wij gebruik van paymentprovider Mollie, die een beveiligde betaalomgeving verzorgt. Voor creditcardbetalingen worden geen transactiekosten in rekening gebracht.Voor bankoverschijvingen maken wij gebruik van paymentprovider Mollie. In de betaalomgeving krijgt u het IBAN nummer en het betalingskenmerk te zien. Vervolgens kunt u via uw eigen internetbankieromgeving de betaling voldoen. Wij ontvangen betalingen binnen 4 werkdagen, waarna wij overgaan tot levering van uw producten. Voor bankoverschrijvingen worden geen kosten in rekening gebracht.

 

NEDERLAND INTERNATIONAAL

De online supermarkt voor Nederlandse producten in het buitenland. Wij verzenden Nederlandse producten wereldwijd.

CONTACT

Nederland Internationaal

De internationale online supermarkt in Nederlandse Producten

Parelplein 17

4337 MT Middelburg

info@nederlandinternationaal.com 

+31 (0) 646832408

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.